Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Πλιάτσικα Δημήτριο

9 Ιουνίου, 2016 10:13 Επιμέλεια: /

DSD_4876_DCE

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον καθηγητή φιλόλογο κ. Δημήτριο Πλιάτσικα για την προσφορά του στη βιβλιοθήκη του Σχολείου μας του προσφάτως εκδοθέντος νέου του βιβλίου με τίτλο «Τα Πασχαλιάτικα Τραγούδια της Καλαμπάκας. Μια αναλυτική προσέγγιση».

Ο κ. Πλιάτσικας, με τις άοκνες προσπάθειές του, συγγράφει πολύτιμες μελέτες (ιστορικές, γλωσσολογικές, λαογραφικές κ.ά.) που αφορούν στην Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή και οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους καθηγητές του σχολείου μας στη διδασκαλία του μαθήματος της Τοπικής Ιστορίας αλλά και σε άλλα μαθήματα.

Του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη σωματική και πνευματική και να μας χαρίσει κι άλλες ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες μελέτες του.

Ο Σύλλογος του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.