Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Καλαμπάκας

18 Δεκεμβρίου, 2015 17:45 Επιμέλεια: /

DSD_3243_DCE

Εκ μέρους όλου του προσωπικού του βρεφ/κού Σταθμού, ευχαριστούμε την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμπάκας, κυρία Μαρία Φροσυνάκη, για τα δώρα που μοίρασε σε όλα τα παιδία του Σταθμού μας ,μετά τη γιορτή, με προσωπική πρωτοβουλία και επιβάρυνση. Για την άψογη συνεργασία που είχαμε και έχουμε όλο το διάστημα που κατέχει τη θέση και το αξίωμα της προέδρου.

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμαρχο Καλαμπάκας κύριο Χρήστο Σινάνη για τη στήριξη  και το ενδιαφέρον που με κάθε τρόπο, τόσο στο προσωπικό όσο και στη λειτουργία και το έργο που προσφέρει στους πολίτες της πόλης μας, αυτή η Κοινωνική Δομή.

Εμείς οι εργαζόμενοι υποσχόμαστε πως θα προσφέρουμε τα μέγιστα με ευθύνη, αγάπη και συνέπεια τη φύλαξη, τη φροντίδα, την αγωγή και την εκπαίδευση σε όλα τα φοιτούντα παιδιά του Σταθμού μας τώρα και στο μέλλον.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς

Καλές Γιορτές και μια

Καλύτερη Νέα Χρονιά

Η διευθύντρια

Μαίρη Αλεξίου     

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.