Ευχαριστήρια Επιστολή

21 Σεπτεμβρίου, 2015 19:35 Επιμέλεια: /

φαμισης

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη προς όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν, μας εμπιστεύθηκαν με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, επιτυγχάνοντας να διπλασιάσουμε τη δύναμη μας στο Νομό Τρικάλων.
– Ταυτόχρονα ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους της παράταξής μας για τον ωραίο, τίμιο, αξιοπρεπή, ειλικρινή, έντιμο και ανιδιοτελή προεκλογικό αγώνα.
– Δηλώνω παρών και αγωνιζόμενος για να στηρίξω την παράταξη με όλες μου τις δυνάμεις , για την ανάκαμψη και αναγέννηση του – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, έχοντας ως προτεραιότητα το καλό του Τρικαλινού λαού.
– Στις σύγχρονες Δημοκρατίες η Λαϊκή ετυμηγορία είναι σεβαστή.
– Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
– Η χώρα μας εισέρχεται σε μια δύσκολη περίοδο, όπου όλοι θα κριθούν για την συνέπεια όσων είπαν, σε σχέση με αυτά που θα πράξουν.
– Εύχομαι και ελπίζω, για το καλό της πατρίδας μας, η νέα κυβέρνηση να πετύχει στο έργο της.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.