Ευχαριστήρια επιστολή

23 Ιουλίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

adelfopoiimenoi ekloges 2015 (3)_DCE

Ο Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας νοιώθει ιδιαίτερη τιμή για την ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου,με την οποία αναγνωρίζεται η σημαντική συμμετοχή του Συλλόγου σε δράσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την βοήθεια προς εκείνους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Η βοήθεια αυτή είναι αποτέλεσμα  μεγάλης προσπάθειας των μελών του Συλλόγου, που κατόρθωσαν να εμπνεύσουν φιλλελληνικά αισθήματα ,αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης ανάμεσα στους πολίτες τους αδελφοποιημένους με την πόλη της Καλαμπάκας.

Επίσης συγχαίρει τον Δήμο Τρικκαίων για τις αξιέπαινες δράσεις προς όφελος των αδυνάτων ,μέσω των οποίων μπόρεσε να υλοποιηθεί  η αποδοχή και η διανομή των ποσοτήτων φαρμάκων που στάλθηκαν. Ο Σύλλογος είναι περήφανος που μπόρεσε μέσω της αδελφοποίησης με το Σβάμπαχ να βοηθήσει  ανασφάλιστους του νομού μας,θα ήταν δε ιδιαίτερα ευχαριστημένος αν αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί και μέσω του Δήμου μας. Ακόμη θα ήθελε να συγχαρεί και την μαθήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας του Συλλόγου  που πέτυχε στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας επιπέδου Α2.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ευχαριστήρια επιστολή Δημου  Τρικκαιων_DCE

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.