Ευχαριστίες του συμπολίτης μας κ. Βακουφτσή Γεώργιο προς τον Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και του Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας

24 Ιανουαρίου, 2017 09:22 Επιμέλεια: /

hospital0_DCE

Στέλνω με την παρούσα ηλεκτρονική επιστολή, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν. Τρικάλων κ. Δημ. Πλατογιάννη , καθώς και στους θεράποντες ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, γιατί σε σοβαρό πρόβλημα της υγείας μου, υπήρξαν άψογοι, αποφασιστικοί και άρτιοι επιστήμονες.

Χάρη στην αποτελεσματικότητά τους ζω σήμερα, και επιθυμώ Δημόσια να τους ευχαριστήσω.

Επίσης ευχαριστώ, και τους Ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας, που μου παρείχαν με επιτυχία τις πρώτες βοήθειες και φρόντισαν για την έγκαιρη μεταφορά μου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.