Ευχαριστίες του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων

28 Δεκεμβρίου, 2015 18:03 Επιμέλεια: /

Untitled_DCE

Το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας για πρώτη χρονιά, στις 20 Δεκεμβρίου 2015.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη που εθελοντικά βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, καθώς είναι πολύ σημαντική  η προσφορά τους

για τη συνέχιση ανάλογων προσπαθειών στο μέλλον.
Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους χορηγούς, για τα εδέσματα που πρόσφεραν στο χριστουγεννιάτικο μπουφέ μας:

Βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε, Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε, Αρτοποιείο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Κωτούζας Αχιλλέας και ΣΙΑ Ο.Ε, Τον επιχειρηματία ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Τυπογραφείο ΤΑΜΠΡΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, ειρήνη  και κάθε ευτυχία στις οικογένειες σας.

Με εκτίμηση                                                                           

 To Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.