Ευχαριστίες από τον Σύλλογο Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς»

22 Ιουλίου, 2016 17:46 Επιμέλεια: /

DSC_6735_DCE

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του ετήσιου καλοκαιρινού χορού που έγινε στην Κρύα Βρύση πριν από λίγες ημέρες .

Ευχαριστεί:

΄Ολους όσους συνέβαλαν στις εργασίες συντήρηση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο σύλλογος και στη βοήθεια προς τον Σύλλογο ώστε να γίνουν όλες οι εκδηλώσεις.

Τον χοροδιδάσκαλο κ. Δημήτριο Μπέλλο ο οποίος προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον σύλλογο και στα χορευτικά τμήματα.

Την συνιδιοκτησία του δάσους της Κρύας Βρύσης για την προσφορά νέων παραδοσιακών στολών για το χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Τον Δήμο Καλαμπάκας για την παροχή βοήθειας και την καλή συνεργασία.

Την εταιρεία τυροκομικών προϊόντων και τον ιδιοκτήτη κ. Ανδρέα Καλτσούδα.

Τέλος, όλους του Κρυοβρυσιώτες και μη, που τίμησαν την εκδήλωση μας.

 

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.