Ευχαριστεί τον Χρήστο Κτενά

28 Ιουλίου, 2017 08:10 Επιμέλεια: /

filozoikos sillogos 4_DCE

Αισθανόμαστε τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Χρήστο Κτενά, που είχε την καλοσύνη και τη διάθεση να δεχτεί στο χώρο φύλαξης αδέσποτων ζώων, που διατηρεί τα 4 κουταβάκια, τα οποία εγκαταλείφθηκαν από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη τους, στη Διάβα.

Ο κ. Κτενάς ήταν ο μόνος, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζει για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, γι’ αυτό κι εμείς συμβάλλαμε ένα μέρος της φροντίδας τους με προσωπικά μας έξοδα.

Πιστεύουμε όμως ότι ο Δήμος Καλαμπάκας ήταν αυτός, που έπρεπε να ανταποκριθεί άμεσα στην περισυλλογή των αδέσποτων ζώων και γενικότερα να συνεισφέρει με πιο αποτελεσματικό τρόπο σε τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού ενός λαού.

 Κική Νούλα – Φένια Φίλιου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.