Έχουμε πρόταση ;

13 Ιουνίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

xenia

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που θεωρώ ότι είναι κρίσιμο για την πόλη και την περιοχή και είναι το θέμα της αξιοποίησης του «ΞΕΝΙΑ» !!!

Ο χρόνος περνά και το «ΞΕΝΙΑ» συνεχίζει να βρίσκεται στα χάλια που βρίσκονταν και πριν την μεταβίβασή του στον Δήμο .

Βέβαια ο δήμος ανέθεσε πριν από αρκετό καιρό την σύνταξη μελέτης που θα προτείνει λύσεις σε ότι αφορά την αξιοποίησή του αλλά περιέργως επ΄αυτού δεν ακούγεται τίποτα αν και πότε θα κατατεθεί η μελέτη – πρόταση από τον συντάκτη .

Όμως πέραν αυτού καθ΄  αυτού του «ΞΕΝΙΑ» , δηλαδή το κτηριακό συγκρότημα , υπάρχει και ο περιβάλλον χώρος που και αυτός συνεχίζει να είναι ζούγκλα ενώ  θα μπορούσε να είχε καθαριστεί και να έχουν τοποθετηθεί κάποια τραπεζοκαθίσματα και να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αναψυχής .

Μήπως μέχρι να αποφασίσουμε  αν και πως θα αξιοποιήσουμε το κτήριο να διαμορφώσουμε τον αύλειο χώρο ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Η μόνη λύση είναι αυτή που πρότεινα εδώ και ένα χρόνο, να λειτουργήσει ως Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης . Η πρότασή μου ενισχύετε περισσότερο με την λειτουργεία των δύο ιδιωτικών μουσείων καθώς και των μουσείων του σπηλαίου της Θεόπετρας και του Γεωλογικού μουσείου στο Καστράκι. Μαθητικός- εκπαιδευτικός τουρισμός.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.