Έχει να λέει …

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
14 Μαΐου 2015, 08:01

Έχει να το λέει ο Σύμβουλος Καστρακίου Γιώργος Γκόγκος για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Γιώργος Γιαννάκος  στο Δημαρχείο την Τετάρτη το μεσημέρι .

«Δεν ξέρω αν τι , πότε και πως θα λυθούν τα προβλήματα που έθεσα στον κ. Γιαννάκο αλλά το ότι με υποδέχθηκε και με άκουσε με προσοχή  αυτό εμένα προσωπικά με ικανοποιεί» , δήλωσε ο Γιώργος  Γκόγκος εξερχόμενος του δημοτικού μεγάρου αμέσως μετά την συνάντηση .

Αγαπητέ , δεν ξέρω αν είναι οι προτάσεις που έθεσες στον Γενικό που τον έπεισαν ,  ή ότι θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί την συνδρομή του σε ένα συνονοματό του , αλλά πέραν όλων αυτών ο Γενικός είναι φύση πολιτικό όν , οπότε ξέρει πολύ καλά από  πολιτικό σαβουάρ βιβρ  !!! Κυρίως όμως  ο Γενικός ξέρει και να ακούει και να ενεργεί οπότε πολύ καλά έκανες και τον επισκέφθηκες !!!

  • Μπέσιου Τασούλα

    Κε Καλύβα σας συμπαθώ ιδιαιτέρως για τα πετυχημένα ρεπορτάζ που κάνετε..Εδώ όμως προτρέχετε.Λιβανίζετε τον Κο Γιαννάκο και του αποδίδετε προσόντα τα οποία ΔΕΝ κατέχει.Δεν είναι πολιτικό ον,δεν ξέρει να ακούει και ενεργεί επιλεκτικά.Μαλλον δεν τον γνωρίζετε καλά.Το μοναδικό του προσόν είναι ότι είναι κουμπάρος του Δημάρχου.

    • Πέτρος Ε.

      Κυρία Μπέσιου, μήπως θα έπρεπε να ασχοληθείτε λίγο με αυτό που λέγεται διαχερίριση θυμού?

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .