Έχει να λέει …

14 Μαΐου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

DSC_2358_DCE

Έχει να το λέει ο Σύμβουλος Καστρακίου Γιώργος Γκόγκος για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Γιώργος Γιαννάκος  στο Δημαρχείο την Τετάρτη το μεσημέρι .

«Δεν ξέρω αν τι , πότε και πως θα λυθούν τα προβλήματα που έθεσα στον κ. Γιαννάκο αλλά το ότι με υποδέχθηκε και με άκουσε με προσοχή  αυτό εμένα προσωπικά με ικανοποιεί» , δήλωσε ο Γιώργος  Γκόγκος εξερχόμενος του δημοτικού μεγάρου αμέσως μετά την συνάντηση .

Αγαπητέ , δεν ξέρω αν είναι οι προτάσεις που έθεσες στον Γενικό που τον έπεισαν ,  ή ότι θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί την συνδρομή του σε ένα συνονοματό του , αλλά πέραν όλων αυτών ο Γενικός είναι φύση πολιτικό όν , οπότε ξέρει πολύ καλά από  πολιτικό σαβουάρ βιβρ  !!! Κυρίως όμως  ο Γενικός ξέρει και να ακούει και να ενεργεί οπότε πολύ καλά έκανες και τον επισκέφθηκες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπέσιου Τασούλα

    Κε Καλύβα σας συμπαθώ ιδιαιτέρως για τα πετυχημένα ρεπορτάζ που κάνετε..Εδώ όμως προτρέχετε.Λιβανίζετε τον Κο Γιαννάκο και του αποδίδετε προσόντα τα οποία ΔΕΝ κατέχει.Δεν είναι πολιτικό ον,δεν ξέρει να ακούει και ενεργεί επιλεκτικά.Μαλλον δεν τον γνωρίζετε καλά.Το μοναδικό του προσόν είναι ότι είναι κουμπάρος του Δημάρχου.

    • Πέτρος Ε.

      Κυρία Μπέσιου, μήπως θα έπρεπε να ασχοληθείτε λίγο με αυτό που λέγεται διαχερίριση θυμού?

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.