Έ , όχι και παραπονούμενος ;

8 Δεκεμβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

kastraki proedros (3)_DCE

Φανερά και έντονα πικραμένος   ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρακίου , Περικλής Γιάννης αναφορικά με τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του χωριού του . «Του πιο τουριστικού χωριού του Δήμου» , όπως είπε χαρακτηριστικά με  τα βέλη να στρέφονται  προς την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού  η οποία πληροφορούμενη τα όσα είπε ο Περικλής στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» , δεν έκρυψε την έκπληξή της .

Αγαπητέ πρόεδρε , αφού όλα τα κάνεις ιδίοις έργοις , τι θες και ανακατεύεις τον δήμο ;

Άλλωστε δεν δικαιούσαι να είσαι  , λέει η περί της δημοτικής αρχής  περιρρέουσα ατμόσφαιρα , παραπονούμενος καθώς στο Καστράκι έχουν γίνει τόσα όσα σε κανένα άλλο χωριό !!!

Λοιπόν , αν θέλεις  να στολίσεις το Καστράκι  πάρε τον Γώγο Γκόγκο και κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις . Κατά το κοινώς λεγόμενο ‘θέλεις να ξυθείς , ξύσου μόνο σου» !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.