Ε’ Διαλυκειακοί Ρητορικοί Αγώνες – Μεγάλη επιτυχία μαθητών και μαθητριών από την Καλαμπάκα

10 Μαρτίου, 2017 14:03 Επιμέλεια: /

DIALYKEIAKOI2

Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στο 9ο Λύκειο Τρικάλων διεξήχθησαν µε µεγάλη επιτυχία οι Ε’ Διαλυκειακοί Ρητορικοί Αγώνες. Ανάµεσα στους 180 διαγωνιζόµενους και διαγωνιζόµενες κατάφεραν να διακριθούν και βραβεύτηκαν για τη συµµετοχή τους οι εξής µαθητές και µαθήτριες της πόλης µας:

1) Σακκά Ζωή 2ο Αργυρό βραβείο στο οµαδικό αγώνισµα των διττών λόγων (ΓΕΛ Καλαµπάκας)

2) Κουβελά Ευθυµία 8η δεινότερη ρήτορας στο αγώνισµα του προτρεπτικού λόγου και πρώτη αναπληρωµατική για τον ηµιτελικό του Σαββάτου 4 Μαρτίου (Εκπαιδευτήρια «Αθηνά»)

Για τη συµµετοχή τους βραβεύτηκαν και οι εξής µαθητές και µαθήτριες του ΓΕΛ Καλαµπάκας:

1) Τσαρουχάς Θεµιστοκλής (αυθόρµητος λόγος)

2) Ρίζος Χαράλαµπος (αυθόρµητος λόγος)

3) Πώχος Φίλιππος (προτρεπτικός λόγος)

4) Πρέβεζα Ασπασία (προτρεπτικός λόγος)

5) Χασιώτη Ειρήνη (προτρεπτικός λόγος)

6) Μαντάρα Βαρβάρα (διττοί λόγοι)

7) Σινάνη Ρέα (προτρεπτικός λόγος)

Τους µαθητές και τις µαθήτριες συγχαίρουµε ολόψυχα για τη ρητορική δεινότητα, την παρρησία τους και τo ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ και ολόψυχα ευχόµαστε ‘’αιέν αριστεύειν’’.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.