Δριμεία κριτική Κ. Σκρέκα στην Κυβέρνηση

admin
admin
4 Φεβρουαρίου 2016, 15:40

Σκληρή κριτική στην τακτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση και η οποία έχει οδηγήσει στους δρόμους εκατομμύρια Έλληνες, άσκησε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του STAR  και στην Πόπη Τσαπανίδου ο κ. Κ. Σκρέκας σημείωσε ότι «οι απεργοί στέλνουν εξοργισμένοι και εξαπατημένοι στέλνουν μήνυμα προς τον Κυβέρνηση γιατί δέχθηκαν τη μεγαλύτερη δόση ψεύτικων υποσχέσεων τα τελευταία χρόνια. Αυτή η κοροϊδία οδηγεί τον κόσμο στους δρόμους».

Κάλεσε την Κυβέρνηση να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια τονίζοντας ότι «η Κυβέρνηση είναι μπροστά σε διλήμματα που έχει η ίδια δημιουργήσει. Μέσα σε ένα χρόνο αύξησε όλους του φόρους (Φ.Π.Α. στην εστίαση κλπ.) και παρόλα αυτά τα έσοδα ήταν μικρότερα. Ο κόσμος επαναλαμβάνω νιώθει εξαπατημένος και η Κυβέρνηση δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει τα πράγματα κάτω και να δουλέψει και να πάψει να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια. Ειδάλλως θα πρέπει να αναζητήσουμε τι εναλλακτικές υπάρχουν για τη σωτηρία της χώρας. Η χώρα πρέπει να αποκτήσει μια Κυβέρνηση η οποία οφείλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά.

Η Κυβέρνηση αφήνει τα πάντα στην τελευταία στιγμή και τελικά ξεπερνάει όλα τα όρια δημιουργώντας ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .