Δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης

2 Νοεμβρίου, 2015 17:27 Επιμέλεια: /

bibliothiki-neo-ktirio-5_DCE

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σας ενημερώνει για τις Δραστηριότητες – Δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 6 Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου καλούμε τα σχολεία της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιοχής να μας επισκεφθούν.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου από τις 15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ. ελάτε να παίξουμε επιτραπέζια  παιχνίδια και από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.  να παρακολουθήσουμε μια προβολή παραμυθιού.

Συμμετοχή μόνο παιδιά Δημοτικού!

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου  η 1η  τάξη του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας θα ξεναγηθεί στους χώρους της Βιβλιοθήκης και θα γνωρίσει το προσωπικό της.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου παίζουμε με την παιχνιδομηχανή XBOX ΟΝΕ.

Ώρες παιχνιδιού 17.00 μ.μ.- 19.00 μ.μ.

Συμμετοχή μόνο παιδιά Δημοτικού!

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου από  08:15 έως  12:25 η 2η τάξη του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου θα επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη και θα πραγματοποιήσει ένα ενδιαφέρον μάθημα χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό λογισμικό και τους διαδραστικούς πίνακες.

Μετά το μάθημα τα παιδιά θα χαλαρώσουν παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.