Δραστηριότητες Ηλία Βλαχογιάννη

9 Σεπτεμβρίου, 2015 18:48 Επιμέλεια: /

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΟΙ_DCE

Με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου Χοιροτρόφων Τρικάλων      κ.κ. Μπουρνάζο Ευάγγελο και Κουτσή Αχιλλέα, συναντήθηκε ο υποψήφιος   Βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των επαφών του και των συναντήσεών του με πολίτες, φορείς, αγρότες, κτηνοτρόφους και εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ.κ. Μπουρνάζος και Κουτσής ανέλυσαν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου με σοβαρότερο την φορολόγηση και την αύξηση του φορολογικού συντελεστή στο 23%, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο θα αποτελέσει την ταφόπλακα στη ζωική παραγωγή.

Ο κ. Βλαχογιάννης αναγνώρισε ως δίκαια τα αιτήματα των χοιροτρόφων χαρακτηρίζοντας τον κλάδο των χοιροτρόφων ως ευαίσθητο, ο οποίος τονώνει την οικονομία και θα πρέπει η Πολιτεία να σταθεί αρωγός στα προβλήματά τους και να δώσει λύσεις ώστε να υπάρξει ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.