Δόξες η πλατεία Δημαρχείου

29 Ιουλίου, 2014 07:52 Επιμέλεια: /

ithomi + dimos oneiron pleysis 5_DCE

Η αλήθεια είναι ότι στην Καλαμπάκα αυτήν την περίοδο συντελείται μια αλλαγή του κέντρου βάρους κάποιων δράσεων με την πλατεία «ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ» να έχει πάρει τα πάνω της αποκτώντας μια (όχι και τόσο ) ανεξήγητη ζωντάνια .
Νέα όμορφα καφέ και εστιατόρια που δέχονται τον τουρισμό , στην προέκταση της Ευθ. Βλαχάβα νέα παραδοσιακά καφέ , χωρίς να λείπουν βέβαια και τα γνωστά προβλήματα με την κατάληψη δημόσιων χώρων .
Είναι αυτό που και εμείς υποστηρίζουμε για χρόνια ότι η πόλη χρειάζεται να αποκτήσει ταυτότητα κάτι που επιβάλλει νέα ρύθμιση των λειτουργιών της αλλά και πολιτικές που θα αναδεικνύουν αυτήν την ταυτότητα .
Πλατεία Δημαρχείου , Ευθ. Βλαχάβα , χώρος λαϊκής αγοράς , πλατεία «ΠΛΑΤΑΝΟΥ» , παλιά πόλη (Σοπωτό ) Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου , πεζόδρομος Μετέώρων , είναι ο χώρος που πρέπει να ασκηθούν πολιτικές από την νέα δημοτική αρχή πάντα με διάλογο και συνεννόηση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.