Δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών

27 Νοεμβρίου, 2016 18:13 Επιμέλεια: /

portokalia-3

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων ανακοινώνει, ότι θα προβεί στη διανομή φρούτων στα πλαίσια  του προγράμματος δωρεάν διανομής οπωροκηπευτικών έτους 2016, σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.

Δικαιούχοι είναι τα μέλη – οικογένειες που έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και των οποίων το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 17.280,00 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 2.880,00 ευρώ για κάθε  ανήλικο ή προστατευόμενο τέκνο, πέραν των τεσσάρων τέκνων.

Η διανομή θα γίνει στις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων τέρμα της οδού Βησσαρίωνος όπισθεν του Ο.Σ.Ε, από Τετάρτη 30/11 έως Παρασκευή 02/12 και από ώρες 9.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη της πολυτεκνικής κάρτας (θεωρημένη για το 2016) και της αστυνομική τους ταυτότητας.

Για τους κατοίκους του Δήμου Καλαμπάκας, η διανομή θα γίνει στη Καλαμπάκα (σε χώρο του Δήμου) από εκπρόσωπο του Συλλόγου σε συνεργασία με την υπηρεσία του Δήμου.

 

  Τρίκαλα, 26/11/2016

  Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.