Δωρεά νοσοκομειακού υλικού στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας από τον Όμιλο Υγεία

13 Νοεμβρίου, 2015 11:21 Επιμέλεια: /

DSC_2011_DCE

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδα σήμερα και αύριο Σάββατο στη πόλη μας θα βρίσκονται 120 εθελοντές του Ομίλου ΥΓΕΙΑ όπου θα πραγματοποιούν εξετάσεις σε όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν.

Ωστόσο οι άνθρωποι του Ομίλου εκτός από την μεγάλη τους προσφορά που πραγματοποιούν με την κίνηση αυτή στη πόλη μας, προχώρησαν και σε μια ακόμη αξιέπαινη πράξη αυτή της δωρεάς νοσοκομειακού υλικού(πιεσόμετρα,απινιδωτή κ.α)  στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας.

Για την παραλαβή του υλικού βρέθηκε στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας και ο Δήμαρχος κ. Σινάνης Χρήστος που μαζί με τον διευθυντή κ. Μάνθο Σκύφτα υποδέχτηκαν τους ανθρώπους του ομίλου που ήρθαν να παραδώσουν το υλικό.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.