Δωρεά μιας πλήρους συλλογής παλαιών αλφαβηταρίων και αναγνωστικών στην βιβλιοθήκη μας

2 Ιουλίου, 2014 17:26 Επιμέλεια: /

dimotiki bliothiki ktirio_DCE

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ανακοινώνει την δωρεά μιας πλήρους σειράς παλαιών αναγνωστικών κι αλφαβηταρίων από την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής».
Η δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν προτάσεως του Καλαμπακιώτη συλλέκτη κου Παύλου Μπαλογιάννη, από την συλλογή του οποίου επανεκδόθηκε η σειρά βιβλίων.
Η ευγενική αυτή προσφορά μας τιμά ιδιαίτερα, προσφέρει γνώση και ψυχαγωγία και ταξιδεύει το αναγνωστικό κοινό στα εκπαιδευτικά δεδομένα μιας άλλης εποχής.
Ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής» και τον κο Παύλο Μπαλογιάννη για την προσφορά τους.
Η συλλογή αυτή θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην βιβλιοθήκη μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.