Δολιοφθορές τη νύχτα στη Καλαμπάκα και το Καστράκι

11 Αυγούστου, 2016 09:24 Επιμέλεια: /

DSD_6323_DCE

Μια σειρά δολιοφθορών στη Καλαμπάκα και στο Καστράκι προκάλεσαν το βράδυ που μας  πέρασε άγνωστος ή άγνωστοι .

Οι δολιοφθορές έγιναν στην είσοδο της βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και στο Cafe – Restaurant «Sorrento» στο Καστράκι .

Όσον αφορά τη βιβλιοθήκη Καλαμπάκας άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν κολονάκι που βρίσκεται στην είσοδο της βιβλιοθήκης ενώ στο Cafe – Restaurant «Sorrento» στο Καστράκι προκάλεσαν ζημιές τόσο σε καθίσματα όσο και στη διακόσμηση.

Δεν γνωρίζουμε αν συνδέονται τα δύο περιστατικά αλλά σίγουρα και στις δύο περιπτώσεις οι δολιοφθορές έγιναν τη νύχτα που μας πέρασε.

Όσον αναφορά τις δολιοφθορές στο Καστράκι ο ιδιοκτήτης του Cafe και τοπικός Σύμβουλος κ. Γκόγκος κατήγγειλε μια ομάδα νεαρών τουριστών που αυτές τις ημέρες μένουν στο Καστράκι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.