Δολιοφθορές στο Καστράκι – Βουρλίτσης και Καλτσούδας επιθεώρησαν έργα

9 Δεκεμβρίου, 2015 18:36 Επιμέλεια: /

kastraki diafora (2)

Άγνωστοι προκάλεσαν μια σειρά δολιοφθορών στο Καστράκι τις προηγούμενες ημέρες και τις οποίες καταγγέλλει στην στήλη μας ο Πρόεδρος του χωριού κος Περικλής Γιάννης.

Οι δολιοφθορές έγιναν στον δρόμο από την Καλαμπάκα προς το χωριό και δη στα φωτιστικά που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο. Εκεί  έσπασαν τα  φώτα αλλά και βανδάλισαν στα  κολονάκια. Συνάμα ξερίζωσαν όλα τα λουλούδια που βρίσκονταν  στις γλάστρες που κοσμούσαν την βρύση του Καστρακίου , πάλι στον ίδιο δρόμο.

Έκαναν επιθεώρηση

Επιθεώρηση σε έργα του Καστρακίου έκαναν σήμερα το πρωί δύο Αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας και δη οι κκ. Βουρλίτσης και Καλτσούδας.

Συνάντησαν τον Πρόεδρο ( του ευχήθηκαν και για την σύζυγο του Άννα ) και από εκεί επιθεώρησαν τις εργασίες που γίνονται στην  κεντρική πλατεία με την αποκατάσταση των κυβόλιθων  που είχαν αφαιρεθεί για την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Λίγο αργότερα μετέβησαν στους δρόμους που υλοποιείται το έργο ¨Αγροτική οδοποιία Καστρακίου ¨και  ενημερώθηκαν  από κοντά  για την πορεία του έργου.

Να θυμίσουμε ότι χθες στα έργα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας  κος Σινάνης.

kastraki diafora (3) kastraki diafora (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.