ΔΝΤ: Μη βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας

2 Ιουλίου, 2015 18:45 Επιμέλεια: /

dnt_new_11431618261_DCE

Κούρεμα του Χρέους κατά 30%, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο, προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Έκθεση Βιωσιμότητας που εκδόθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με την Έκθεση, το ΔΝΤ προβλέπει ότι το Χρέος της χώρας θα βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ το 2020 και κοντά στο 140% του ΑΕΠ ΤΟ 2022.

Το ΔΝΤ εκτιμά ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος για την τριετία 2015-2018 θα φθάσουν τα 50 δισεκ. ευρώ και εκτιμά ότι είναι αναγκαίο ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας ύψους τουλάχιστον 36 δισεκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΔΝΤ θεωρεί ότι εξαιτίας της εύθραυστης δυναμικής που παρουσιάζει το Δημόσιο Χρέος απαιτούνται ευρύτερες συναινέσεις μεταξύ των πιστωτών της χώρας προκειμένου να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του. Στο πλαίσιο αυτό προτείνει να επεκταθεί η περίοδος χάριτος που έχει παραχωρηθεί για τα δάνεια του Μνημονίου στα 20 χρόνια και σταδιακή αποπληρωμή των δανείων που έχει χορηγήσει η ΕΕ στα 40 χρόνια.

amna.gr

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Σήμερα το ΔΝΤ μας έδωσε ένα τεράστιο δώρο που οι Γερμανοί δεν ήθελαν με τίποτα. Μόνο ξύλο δεν έπαιξαν στο ΔΝΤ σήμερα. Σήμερα λοιπόν δημοσιεύτηκε η έκθεση του ΔΝΤ για το Ελληνικό δημόσιο χρέος. Η έκθεση λέει ότι το χρέος δεν μπορεί να εξυπηρτετηθεί και χρειάζεται κούρεμα. Ότι υποστήριζε η Ελληνική Κυβέρνηση. Κι όμως αυτοί που μας έφτασαν σε αυτό χάλι συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το χρέος είναι βιώσιμο και θέλουν να το αποπληρώνουν ακόμα και τα εγγόνια μας.
    Πριν πάτε να ψηφίσετε, διαβάστε τις υποκλοπές των Αμερικάνων για το τι έλεγε η Μέρκελ στα τηλέφωνα για την Ελλάδα
    Όσοι παρακολουθήσατε το ντοκιμαντέρ στο κανάλι της βουλής για το ΔΝΤ τις απάτες και σε πόσες χώρες διέγραψαν τα δάνεια θα αντιληφθείτε ότι αυτοί που μας παροτρύνουν να ψηφήσουμε ΝΑΙ, έχουν ως στόχο την κουτάλα.
    Την Κυριακή θα πάρουν το μάθημά τους. ΟΧΙ στα μέτρα της ύφεσης και της καταστροφής, ΟΧΙ στις ομαδικές απολύσεις, ΟΧΙ στους τοκογλύφους. ΝΑΙ στην Ευρώπη όπως την οραματίστηκαν ο Ντελόρ, ο Σιράκ και ο Χέλμουτ Κολ και ΟΧΙ στην Ευρώπη της Μέρκελ και των Σαμαροφώφιδων..

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.