Δυσκολίες

21 Μαΐου, 2015 07:55 Επιμέλεια: /

xrei_xrimata_tap_evro_kokkinoi_dimoi_aftodioikisi-620x320_DCE

Το ότι οι Ο.Τ.Α  από οικονομικής και , όχι μόνο , πλευράς , βρίσκονται  σε κατάσταση δύσκολη είναι γνωστό αν και τότε που το χρήμα έρρεε πάλι για δυσκολίες μιλούσαν οι τότε δημοτικές αρχές .Βέβαια άμα δεν κλάψει το παιδί δεν τρώει γάλα ; Ναι αλλά  κι να κλαίει συνεχώς  , κι΄ αυτό  , πάλι δεν είναι ορθό .

Αφορμή για  το σχόλιο  η  απάντηση της αντιδημάρχου οικονομικών Χρυσάνθης Γάλλου σε ερώτηση  του δημοτικού συμβούλου Χάρη Μαντέλου  πως  ο δήμος αδυνατεί  να πληρώσει  εργαζόμενους που απασχόλησε  κατά  καιρούς   , σημειώνοντας ότι οι οφειλές  ανέρχονται στο ποσό των 800.000 ευρώ , ευχόμενη  η νέα κυβέρνηση να δώσει συνολική λύση στο πρόβλημα.

Το ότι η Κυβέρνηση και να θέλει δεν μπορεί να δώσει λύση είναι παγκοίνως γνωστό αλλά και οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να μένουν απλήρωτοι  . Άρα ο δήμος εκ των ενόντων οφείλει να βρει λύση  γιατί όταν προσλαμβάνει πρέπει  να έχει διασφαλίσει τα ανάλογα κονδύλια .

Ειδάλλως  ας καλέσει σε προσωπική εργασία για δουλειές που αφορούν το κοινωνικό σύνολο  , όπως γίνονταν τον παλιό , καλό , καιρό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.