Δυσκολίες

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
21 Μαΐου 2015, 07:55

Το ότι οι Ο.Τ.Α  από οικονομικής και , όχι μόνο , πλευράς , βρίσκονται  σε κατάσταση δύσκολη είναι γνωστό αν και τότε που το χρήμα έρρεε πάλι για δυσκολίες μιλούσαν οι τότε δημοτικές αρχές .Βέβαια άμα δεν κλάψει το παιδί δεν τρώει γάλα ; Ναι αλλά  κι να κλαίει συνεχώς  , κι΄ αυτό  , πάλι δεν είναι ορθό .

Αφορμή για  το σχόλιο  η  απάντηση της αντιδημάρχου οικονομικών Χρυσάνθης Γάλλου σε ερώτηση  του δημοτικού συμβούλου Χάρη Μαντέλου  πως  ο δήμος αδυνατεί  να πληρώσει  εργαζόμενους που απασχόλησε  κατά  καιρούς   , σημειώνοντας ότι οι οφειλές  ανέρχονται στο ποσό των 800.000 ευρώ , ευχόμενη  η νέα κυβέρνηση να δώσει συνολική λύση στο πρόβλημα.

Το ότι η Κυβέρνηση και να θέλει δεν μπορεί να δώσει λύση είναι παγκοίνως γνωστό αλλά και οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να μένουν απλήρωτοι  . Άρα ο δήμος εκ των ενόντων οφείλει να βρει λύση  γιατί όταν προσλαμβάνει πρέπει  να έχει διασφαλίσει τα ανάλογα κονδύλια .

Ειδάλλως  ας καλέσει σε προσωπική εργασία για δουλειές που αφορούν το κοινωνικό σύνολο  , όπως γίνονταν τον παλιό , καλό , καιρό !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .