Δυσκολίες

1 Ιουλίου, 2015 08:09 Επιμέλεια: /

7701_Super-Market-Arista-4_DCE

Οι επιχειρηματίες αγωνίζονται να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις  τους  αλλά η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε  ουδόλως τους ευνοεί .

Αν δεν υπάρξει ο απομηχανής Θεός  που θα επιτρέψει να επιτευχθεί συμφωνία στο και πέντε οι επόμενες μέρες θα είναι οδυνηρές πλέον όχι μόνο για τους επιχειρηματίες αλλά και για τους εργαζόμενους και  για όλους τους Έλληνες που θα βρεθούν μπροστά σε απίστευτες καταστάσεις . Ήδη οι δραστηριοποιούμενοι στον τομέα των τροφίμων προειδοποιούν  ότι η επόμενη μάχη θα είναι στα σούπερ μάρκετ .

Δεν ξέρω αν αυτά ήταν γνωστά στον Πρωθυπουργό όταν αποφάσισε να πάει σε δημοψήφισμα αλλά  εν πάση περιπτώσει  μπροστά στον  επαπειλούμενο  Αρμαγεδώνα πρέπει να επιλέξουμε το λιγότερο κακό που είναι η συμφωνία που έπρεπε να είχε επιτευχθεί στην ώρα της .

Αν δεν το κάνει αυτό η κυβέρνηση θα το επιβάλει ο σοφός λαός μας την Κυριακή  με το ηχηρό ναι  που θα πει !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.