Δύσκολη νύχτα για το Δήμο Καλαμπάκας – Χωρίς ρεύμα οικισμοί – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – Εγκλωβίστηκε μέχρι και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας

10 Σεπτεμβρίου, 2016 02:26 Επιμέλεια: /

untitled

Την πιο δύσκολη νύχτα διανύει αυτή τη στιγμή ο Δήμος Καλαμπάκας καθώς τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν αρκετά προβλήματα σχεδόν σε ολόκληρο το Δήμο.

Αυτή τη στιγμή επί ποδός βρίσκονται άνδρες της Π.Υ. Καλαμπάκας όπως επίσης και άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ υπήρξαν κατολισθήσεις με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας από τη γέφυρα Μουργκανίου προς τα Γρεβενά όπως επίσης και προς τα Ιωάννινα.

Από νωρίς το απόγευμα διεκόπη η κυκλοφορία μετά τη γέφυρα Αμπελίων ενώ  στη συγκεκριμένη περιοχή εγκλωβίστηκε και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας που βρέθηκε στο σημείο για να δει από κοντά τις καταστροφές.

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται αρκετοί οικισμοί του Δήμου Καλαμπάκας ενώ πολλά είναι τα σπίτια που πλημμύρισαν.

Αυτή την ώρα η βροχή έχει κοπάσει ωστόσο τα προβλήματα μαίνονται σχεδόν σε όλο το Δήμο.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αλλά και υπομονή σε όλους όσους κινούνται στο ορεινό δίκτυο.

Το πρώτο φως της ημέρας θα είναι αυτό που θα αποτυπώσει της πληγές που άφησε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη περιοχή μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.