Δύσκολοι καιροί για εκλογή Προέδρων !!! Πέντε Υποψήφιοι για την θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο

20 Φεβρουαρίου, 2017 13:10 Επιμέλεια: /

boylitsi o_Fotor_Collage_DCE

Γρίφο αποτελεί για την ώρα η εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας , εκλογές που θα γίνουν την 5ην  Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης πριν λίγες ημέρες στο Ράδιο Σταγών , δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιόν θα προτείνει για Πρόεδρο και έριξε το ¨μπαλάκι ¨στην ομάδα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ στην Δημοτική Ομάδα Σινάνη , δεν βγήκε λευκός καπνός αφού υπήρχαν τουλάχιστον πέντε υποψήφιοι.

Και επειδή θέλουμε να είνμαστε ακριβείς , αυτοί που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την θέση του Προέδρου ήταν οι κκ. Παπαπούλιος Ιωάννης , Χαλατζάκης Ζώης , Ταμπουράς Παναγιώτης , Γιώργος Δήμου και Δημήτρης Βουρλίτσης.

Το τι θα βγάλει τελικά η κάλπη ….. είδωμεν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.