Δύσκολες ημέρες για τα Καταστήματα της Καλαμπάκας – ¨Εξαφανίστηκαν ¨ οι Έλληνες τουρίστες από την Καλαμπάκα

4 Αυγούστου, 2015 18:42 Επιμέλεια: /

agora kai xenodoxoi_DCE

Περίμεναν την περίοδο των εκπτώσεων για να κινηθεί η αγορά και να ισορροπήσουν κάπως τις οικονομικές ζημιές του φετινού Χειμώνα.

Δυστυχώς όμως ήλθε το κλείσιμο των Τραπεζών και αποτελείωσε ότι είχε μείνει όρθιο στην αγορά της Καλαμπάκας , εν μέσω Καλοκαιριού.

Με μελανά χρώματα μετέφερε στην στήλη  μας την όλη κατάσταση που βιώνει ο Επιχειρηματικός κόσμος , ελπίζοντας κάτι καλύτερο πριν παρέλθει η περίοδος , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας κος Θεολόγης Μαντάρας.

Ο κος Μαντάρας ανέφερε ότι η Εκπτωτική περίοδος του Καλοκαιριού ήταν αυτή που λόγω και των επισκεπτών η Καλαμπάκα είχε αγοραστική κίνηση. Αφού η περίοδος αυτή πέρασε χωρίς να υπάρχουν οφέλη η κατάσταση θα επιδεινωθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες αφού έσοδα δεν υπάρχουν αλλά τα έξοδα παραμένουν τα ίδια( ΟΑΕΕ κ.λ.π. ).

<< Εξαφανίστηκαν οι Έλληνες από την περιοχή μας …. Αναφέρει ο Αντιπρόεδρος της  Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων , Γκόγκος Γεώργιος.

Ο κος Γκόγκος μεταφέροντας και αυτός το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή δηλώνει ότι αν δεν υπήρχε εξωτερικός τουρισμός τα καταλύματα θα ήταν αδειανά.   Μάλιστα για να μεταφέρει το κλίμα είπε ότι το 2009 στα ξενοδοχεία την περιοχής το 80% ήταν Έλληνες και το 20% αλλοδαποί. Τώρα τα ποσοστά αυτά έχουν αλλάξει με τους Έλληνες να είναι δυσεύρετοι και δεν ξεπερνούν το 20%.

Ανέφερε ότι δεν μπορεί να κρίνει τι θα γίνει αργότερα αλλά μέχρι τώρα η κατάσταση σώζεται επειδή είχαν γίνει κρατήσεις πριν από το κλείσιμο  των Τραπεζών.

Ο κος Γκόγκος εκφράζει και την δυσαρέσκεια του και για τις συνεχείς αυξήσεις φόρων , αλλά και προϊόντων , που πρέπει αυτές τις αυξήσεις να τις απορροφούν οι ίδιοι , με ότι αυτό σημαίνει.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.