Δυσφορία

3 Αυγούστου, 2015 08:18 Επιμέλεια: /

F117enSKITSA_01_DCE

Έντονη δυσφορία καταγράψαμε την Κυριακή το βράδυ από πολλούς επισκέπτες που εκείνη  την ώρα βρίσκονταν στα γύρω από την πλατεία «Δημαρχείου» εστιατόρια  και απολάμβαναν την τοπική κουζίνα .

Αιτία ο εκκωφαντικός  θόρυβος που προκάλεσε  εποχούμενος οδηγός  αυτοκινήτου που μάλλον έδειχνε να  βρίσκεται  στην αφετηρία αγώνων  ράλι , παρά  στο κέντρο του πολεοδομικού ιστού της πόλης .

Οι αντιδράσεις των θαμώνων , επισκεπτών και ντόπιων , ήταν χαρακτηριστικές  προκαλώντας διάφορα αρνητικά σχόλια .

Λοιπόν, ο θόρυβος είναι ένα από τα αρνητικά ενός αστικού κέντρου και οι επισκέπτες μας με το δίκιο τους δυσφορούν  καθώς  εισερχόμενοι στο κέντρο  επιζητώντας  την ηρεμία και ησυχία  κάτι  που  εμείς  με τις ενέργειές μας  δυστυχώς  τους τα χαλάμε ενώ θα πρέπει να  τα εντάξουμε στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα  της  ταυτότητα  της πόλης  μας  .

Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ταυτότητας της πόλης ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.