Δυσαρεστήθηκε ο Περικλής

7 Δεκεμβρίου, 2015 12:17 Επιμέλεια: /

periklis giannis o.k_DCE

Σοβαρά παράπονα εξέφρασε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρακίου , Περικλής Γιάννης.

Ο κος Γιάννης κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα που έκαναν ακροατές από το Καστράκι για τον ελλιπή Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο , του πιο τουριστικού χωριού του Δήμου.

Έστρεψε τα βέλη του προς την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού ( αρμόδια ) κα Μπαντέκα Λίλα  , καταγγέλλοντας ότι αρνήθηκε να του δώσει υλικό αλλά και μια ημέρα που έστειλε τον ηλεκτρολόγο για να στολίσει , τον ειδοποίησε να πάει στην Βασιλική.

Είπε ακόμη ότι ούτε η Φάτνη έχει τοποθετηθεί και προειδοποίησε αν ο Δήμος μέχρι αύριο δεν ολοκληρώσει τον διάκοσμο μέχρι αύριο , θα αναλάβει να το κάνει ο ίδιος.

Τα καταγγέλλοντα του Προέδρου διέψευσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος δηλώνοντας συνάμα έκπληξη για όσα λέχθηκαν από τον Περικλή !!!

kastraki apo meteoro 1_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Περικλή μετά την διαμαρτυρία η θα σου στείλουν τη φάτνη με τα δίδυμα η δεν θα δεις ούτε λουκούμι όπως ο πρόεδρος της Αύρας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.