Δυσαρεστημένος ο Πρόεδρος Καλλιρόης Αγγέλης Κώστας από την λειτουργία της Δημοτικής Αρχής Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
21 Δεκεμβρίου 2014, 10:29

Πολλά είναι τα παράπονα του κου Κώστα Αγγέλη , Προέδρου της Καλληρόης Ασπροποτάμου , για  την  αντιμετώπιση του χωριού του και γενικά της περιοχής Ασπροποτάμου από την Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας.

Ο κος Αγγέλης μιλώντας στην στήλη μας μίλησε για εγκατάλειψη και πλήρη απαξίωση των Ανθρώπων που   παραμένουν στην περιοχή , παραθέτοντας μια σειρά προβλήματα που ενώ χρήζουν λύση και έχει ενημερωθεί ο Δήμος , δεν επιλύονται.

Αναφέρθηκε στην απουσία εκχιονιστικών μηχανημάτων στον Ασπροπόταμο όταν τις άλλες χρονιά 2 και 3 μηχανήματα ήταν σε επιφυλακή για να καθαρίζουν τα χωριά.

Μίλησε για βουλωμένα φρεάτια , για ακαθάριστα αυλάκια από φύλλα , πέτρες και διάφορα φερτά υλικά που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Αναφέρθηκε σε προβλήματα που αφορούν την ύδρευση του χωριού και την περίπτωση που μείνει η περιοχή χωρίς νερό όταν τροφοδοτούνται δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Το κτήριο του πρώην σχολείου έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές ( κυρίως στην στέγη ) και αν δεν αποκατασταθούν αυτές θα γίνουν μεγαλύτερες.

Ο κος Αγγέλης είπε ακόμη ότι στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες , δεν περιέχονται έργα και κονδύλια που αφορούν την περιοχή Ασπροποτάμου.

Τέλος δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από τον Δήμο Καλαμπάκας την πάγια προκαταβολή που δικαιούται για μικροέργα στο χωριό του.

Στον κο Αγγέλη απάντησε ο Αντιδήμαρχος έργων Καλαμπάκας και γνώστης της περιοχής Δημήτρης Βουρλίτσης ( Πρώην Πρόεδρος κοινότητας Ασπροποτάμου) .

Είπε ότι ο κος Αγγέλης μεγαλοποιεί τα πράγματα και ότι ο ίδιος παρακολουθεί από κοντά την περιοχή και δεν υπάρχουν σοβαρά θέματα για να ανησυχούν του λίγους κατοίκους που μένουν αυτή την εποχή στην Καλλιρόη.

Άφησε να εννοηθεί ότι ο Πρόεδρος διογκώνει τις αναφορές του θέλοντας να πλήξει την Δημοτική Αρχή και όχι γιατί όντως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Τέλος ανέφερε ότι ο η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στους κατοίκους και θα τους βοηθήσει όπου και όποτε αυτοί την χρειαστούν.

  • zozos

    o vourlitsis kala tha kanei na asxolithi ligo me ton aspropotamo kai na afisi tous polous kafedes kai ta fatsi mari stin kalampaka

  • panos aggelis

    Εγώ λεω να γίνει η καληρροη ανεξάρτητο κράτος…

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .