Δίπλα στους πληγέντες παραγωγούς οι καλλιέργειες των οποίων «πνίγηκαν» ο Θανάσης Λιούτας

22 Μαΐου, 2016 23:39 Επιμέλεια: /

lioytas kalliergeies1_DCE

Τις χιλιάδες στρέμματα καλλιέργειες που «πνίγηκαν» λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων δύο ημερών επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος διαπίστωσε την έκταση των ζημιών.

Όπως διαπίστωσε ο κ. Λιούτας χιλιάδες στρέμματα με καλλιέργειες, πεπονοειδή, κηπευτικά, βαμβάκι, τριφύλλια, ζαχαρότευτλα, καλαμπόκι και σιτηρά «πνίγηκαν» στην κυριολεξία κάτω από τεράστιους όγκους νερού. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα Παραπήνεια χωριά όπου υπερχείλισε ο ποταμός με αποτέλεσμα να βυθιστούν κάτω από το νερό οι καλλιέργειες. Ο κ. Λιούτας ως γεωπόνος εκτίμησε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, η ζημιά είναι ολοκληρωτική. Για το λόγο αυτό επικοινώνησε με στελέχη του ΕΛΓΑ εξηγώντας την έκταση της καταστροφής και ζητώντας την άμεση εκτίμηση των ζημιών, μόλις αποσυρθούν τα νερά προκειμένου,  να μπορέσουν, να καταστεί εφικτή η επανασπορά, όπου είναι εφικτό και την απόδοση στους πληγέντες παραγωγούς δίκαιων αποζημιώσεων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.