Διορίστηκε Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας αλλά έπιασε δουλεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων – Έπιασε δουλειά σήμερα ο Ακτινολόγος Ιατρός

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
22 Ιανουαρίου 2016, 13:00

Πέντε χρόνια περίμεναν οι Καλαμπακιώτες και τα περίχωρα να αποκτήσει Ιατρό με την ειδικότητα Παιδιάτρου το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και όταν αυτό έγινε , έμειναν με την χαρά.

Πριν ένα μήνα ορκίστηκε Παιδίατρος για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας , αλλά με την τοποθέτηση έγινε αμέσως μετάθεση στο Νοσοκομείο των Τρικάλων.

Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να μεμφθεί μια τέτοια κίνηση αφού στο Νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη Παιδιάτρου και οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

Αυτό που πίκρανε λίγο τους Καλαμπακιώτες είναι που το Κ.Υ. θα συνεχίσει χωρίς Παιδίατρο όταν το 1/3 του Νομού εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Ζητούν αν είναι εφικτό , έστω και μια φορά την εβδομάδα η Παιδίατρος να επισκέπτεται την Καλαμπάκα για λίγες ώρες.

Τώρα πόσο εφικτό είναι το συγκεκριμένο αίτημα θα φανεί σε λίγο καιρό που θα εξεταστεί από το Νοσοκομείο και από την Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έπιασε δουλειά ο Ακτινολόγος

Η θέση του Ακτινολόγου Ιατρού ήταν καινή πολύ καιρό στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και εναγωνίως αναζητούταν λύση.

Οι κραυγές αγωνίας των πολιτών που αναγκάζονταν να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για μια απλή Ακτινογραφία ( και κυρίως οι ηλικιωμένοι ) φαίνεται να εισακούστηκαν . Έτσι διορίστηκε Ιατρός συγκεκριμένης ειδικότητας και χθες Δευτέρα έπιασε δουλειά  με την επαναλειτουργία του Ακτινολογικού.

Όπως μας ενημέρωσε ο κος Σκύφτας ( Διευθυντής) , είναι μια πολύ θετική εξέλιξη που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας του Κ.Υ.

Στο ερώτημα μας αν υπάρχει περίπτωση και ο Ακτινοδιαγνώστης να ζητήσει μετάθεση στο Νοσοκομείο Τρικάλων , μας μετέφερε ότι στην συζήτηση που είχε με τον ίδιο στις προθέσεις του είναι και θέλει να παραμείνει στην Καλαμπάκα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .