Διορίστηκε Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας αλλά έπιασε δουλεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων – Έπιασε δουλειά σήμερα ο Ακτινολόγος Ιατρός

22 Ιανουαρίου, 2016 13:00 Επιμέλεια: /

kentro igeias 2_DCE

Πέντε χρόνια περίμεναν οι Καλαμπακιώτες και τα περίχωρα να αποκτήσει Ιατρό με την ειδικότητα Παιδιάτρου το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και όταν αυτό έγινε , έμειναν με την χαρά.

Πριν ένα μήνα ορκίστηκε Παιδίατρος για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας , αλλά με την τοποθέτηση έγινε αμέσως μετάθεση στο Νοσοκομείο των Τρικάλων.

Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να μεμφθεί μια τέτοια κίνηση αφού στο Νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη Παιδιάτρου και οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

Αυτό που πίκρανε λίγο τους Καλαμπακιώτες είναι που το Κ.Υ. θα συνεχίσει χωρίς Παιδίατρο όταν το 1/3 του Νομού εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Ζητούν αν είναι εφικτό , έστω και μια φορά την εβδομάδα η Παιδίατρος να επισκέπτεται την Καλαμπάκα για λίγες ώρες.

Τώρα πόσο εφικτό είναι το συγκεκριμένο αίτημα θα φανεί σε λίγο καιρό που θα εξεταστεί από το Νοσοκομείο και από την Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έπιασε δουλειά ο Ακτινολόγος

Η θέση του Ακτινολόγου Ιατρού ήταν καινή πολύ καιρό στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και εναγωνίως αναζητούταν λύση.

Οι κραυγές αγωνίας των πολιτών που αναγκάζονταν να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για μια απλή Ακτινογραφία ( και κυρίως οι ηλικιωμένοι ) φαίνεται να εισακούστηκαν . Έτσι διορίστηκε Ιατρός συγκεκριμένης ειδικότητας και χθες Δευτέρα έπιασε δουλειά  με την επαναλειτουργία του Ακτινολογικού.

Όπως μας ενημέρωσε ο κος Σκύφτας ( Διευθυντής) , είναι μια πολύ θετική εξέλιξη που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας του Κ.Υ.

Στο ερώτημα μας αν υπάρχει περίπτωση και ο Ακτινοδιαγνώστης να ζητήσει μετάθεση στο Νοσοκομείο Τρικάλων , μας μετέφερε ότι στην συζήτηση που είχε με τον ίδιο στις προθέσεις του είναι και θέλει να παραμείνει στην Καλαμπάκα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.