Διοργάνωση Ημερίδας Διαβούλευσης Μορφολογικών Κανόνων Δόμησης και Αρχιτεκτονικής

18 Μαρτίου, 2016 11:35 Επιμέλεια: /

Architect

Διοργάνωση Ημερίδας Διαβούλευσης Μορφολογικών Κανόνων Δόμησης και Αρχιτεκτονικής στις  περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων .

Ημερίδα Διαβούλευσης   θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας (ΕΒΕ) , Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος  όροφος – Καρδίτσα .

Στην Ημερίδα θα συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα των αντίστοιχων μελετών Μορφολογικών Κανόνων Δόμησης και Αρχιτεκτονικής στις  περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας   και Τρικάλων ,  μεταξύ των τοπικών φορέων, των αναδόχων μελετητών , των επιβλεπόντων των μελετών  και των στελεχών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώστε οι ανάδοχοι μελετητές στο πλαίσιο των υποχρεώσεών τους να υποβάλλουν τις τελικές προτάσεις στις μελέτες αυτές .

Οι μελέτες είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις κάτωθι διευθύνσεις  :

Για την Καρδίτσα :

http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=906&sni[1339]=3998&language=el-GR

Για τα Τρίκαλα :

http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=906&sni[1339]=4003&language=el-GR

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.