Δύο στα δύο

24 Νοεμβρίου, 2016 08:11 Επιμέλεια: /

sinanis grafeio dimarxoy_DCE

Δικαιολογημένη η ικανοποίηση του Δημάρχου Καλαμπάκας Χρ. Σινάνη με την ομόφωνη  θετική γνωμοδότηση  της Επιτροπής του Συμβουλίου Τοπωνυμιών  αναφορικά με το αίτημα μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο ΜΕΤΕΩΡΩΝ  . Μια  γνωμοδότηση  καθοριστική για την έκδοση της  σχετικής Υπουργικής απόφασης και Προεδρικού διατάγματος δια του οποίου θα επισημοποιηθεί η μετονομασία του Δήμου . Και πώς να μην είναι αφού πέτυχε δύο στους δύο στόχους  (μονιμοποίηση Μητρόπολης , μετονομασία Δήμου) που είχε ανακοινώσει στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άμα τη αναλήψη των καθηκόντων του. Δήμαρχε , στην πολιτική αυτά  σαφώς μετράνε , αλλά ενίοτε δεν την καθορίζουν απόλυτα   . Οπότε όχι εφησυχασμό  στις δάφνες  και πικροδάφνες!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Όχι δυο στα δύο αλλά τρία στα δύο, διότι μετά την υπογραφή της μετονομασίας αρχίζουν οι αλλαγές επιστολόχαρτα, σφραγίδες, πινακίδες, επιγραφές κτλ και οι απευθείας αναθέσεις θα χτυπήσουν κόκκινο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.