Δίνουν και παίρνουν στην Καλαμπάκα οι συναντήσεις για τα Όργανα της Νέας Δημοκρατίας

30 Μαρτίου, 2016 08:28 Επιμέλεια: /

NeadimokratiaTrikalon_DCE

Μια μεγάλη μάζωξη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό ΚΑΦΕ της Καλαμπάκας , όπου συμμετείχαν διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Και φυσικά η συνάντηση έγινε για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις εσωκομματικές εκλογές( υπήρχαν και υποψήφιοι ) για την ανάδειξη νέων Οργάνων στο κόμμα.

Μεταξύ αυτών ο νυν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης , ο Πολιτευτής Αθανάσιος Λιούτας , ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλτσούδας , ο Γιατρό Βασίλης Μπούρας και πολλοί άλλοι ( κυρίως νεολαίοι).

Είναι φανερό πλέον ότι υπάρχουν δύο εντός της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό , όπου θα γίνει μάχη την Κυριακή για το πια πλευρά θα κερδίσει τις εκλογές….

Σημείωση : Δεν μας επετράπη να αποθανατίσουμε την μάζωξη καθ’  ότι ήταν μυστική !!!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.