Δυναμικά και εντατικά o Χρήστος Κωστούλης από το ¨Ποτάμι ¨

16 Σεπτεμβρίου, 2015 21:20 Επιμέλεια: /

kostoylis (9)

Δυναμικά και εντατικά συνεχίζει τον αγώνα του ο υποψήφιος βουλευτής με το ποτάμι, Χρήστος Κωστούλης, ο οποίος τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεται καθημερινά. Όλες αυτές τις ημέρες έχει πραγματοποιήσει διάφορες επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες της πόλης των Τρικάλων, συνομιλώντας κυρίως με τον προϊστάμενο του τμήματος μητρώου της ΔΟΥ Τρικάλων, κο Ζούζουλα Μπάμπη και του Δικαστικού τμήματος, κο Αλέκο Θεόδωρο λόγω της ειδικότητάς του ως οικονομολόγος και έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων, συνοδευόμενος από το επιτελείο του κόμματος. Δεν σταματά όμως να αφουγκράζεται την αγωνία του απλού κόσμου οργώνοντας ακούραστος και μαχητικός όλο τον Νομό . Το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε τα κάτωθι χωριά της Καλαμπάκας: Άγιος Νικόλαος, Σπαθάδες, Νέα Ζωή, Βασιλική, Καστράκι και ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ρυθμό και ένταση.

kostoylis (10) kostoylis (8) kostoylis (7) kostoylis (6) kostoylis (5) kostoylis (4) kostoylis (3) kostoylis (2) kostoylis (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.