Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας – Τα εκτός Ημερήσιας διάταξης τα οποία συζητήθηκαν

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
29 Ιουνίου 2016, 21:27

Εκτός Ημερήσιας και ενημέρωση του Δημάρχου

Τα τρία θέματα εκτός ημερήσιας αφορούσαν παράταση σύμβασης για προμήθεια καυσίμων , αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονισκού και θέματα βοσκής στην Χρυσομηλιά Καλαμπάκας.

Ο κος Σακελλαρίου στην συνέχεια ζήτησε από τον Δήμαρχο να ενημερώσει το Συμβούλιο αν υπάρχουν υπηρεσίες του Δήμου που εργάζονται εκτός ωράριο. Ακόμη πόσο στοίχισαν οι εργασίες ανακατασκευής στο Δημαρχείο Καλαμπάκας και ποιες μελέτες πληρώθηκαν.

Ο κος Σινάνης δήλωσε άγνοια στο θέμα εργασίας εργαζομένων μετά το ωράριο, ενώ η κα Χαρτοπούλου ζήτησε από τον κο Σακελλαρίου περισσότερες διευκρινήσεις  για να λάβει απάντηση που περιείχε αιχμές κατά των συγκεκριμένων εργαζομένων .

Ο Δήμαρχος διευκρίνισε ακόμη σε ερώτηση του κου Σακελλαρίου ότι έχουν πληρωθεί δύο μελέτες και συγκεκριμένα το πάρκο της Καλαμπάκας και το Ξενία και δήλωσε περήφανος  αν το πρώτο έργο πραγματοποιηθεί. Όσο για το Ξενία δεσμεύτηκε να ενημερώσει το Σώμα στο ερχόμενο Συμβούλιο , όπως και για το κόστος ανακατασκευής του Δημαρχείου.

Ενημέρωσε για το έργο της Αίθουσας  του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας πως είναι έτοιμη και το μόνο που απομένει είναι τα βαψίματα. Σε ένα μήνα θα φτάσει στην Καλαμπάκα Σάρωθρο που θα καθαρίζει την Καλαμπάκα , αξίας 170 χιλιάδων ευρώ.

Η μελέτη για το Μαυρέλι ( ύδρευση ) είναι έτοιμη , ενώ δεσμεύτηκε ότι η Γέφυρα της Διάβας θα αποκατασταθεί πριν τα πρωτοβρόχια , ρίχνοντας μομφή στο πρόσωπο του κου Σακελλαρίου ότι δεν επιθυμεί την αποκατάσταση της Γέφυρας!!!

  • 16 ΓΕΝΑΡΗ

    Ονόματα και υπηρεσία δεν ακούσαμε. Ποσά για μελέτες δεν ακούσαμε. Για το συρτάρι δεν ακούσαμε. Για τα λύματα δεν ακούσαμε .Για την δωρεά παρακούσαμε………..

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .