Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας – Τα εκτός Ημερήσιας διάταξης τα οποία συζητήθηκαν

29 Ιουνίου, 2016 21:27 Επιμέλεια: /

_DSC9194_DCE

Εκτός Ημερήσιας και ενημέρωση του Δημάρχου

Τα τρία θέματα εκτός ημερήσιας αφορούσαν παράταση σύμβασης για προμήθεια καυσίμων , αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονισκού και θέματα βοσκής στην Χρυσομηλιά Καλαμπάκας.

Ο κος Σακελλαρίου στην συνέχεια ζήτησε από τον Δήμαρχο να ενημερώσει το Συμβούλιο αν υπάρχουν υπηρεσίες του Δήμου που εργάζονται εκτός ωράριο. Ακόμη πόσο στοίχισαν οι εργασίες ανακατασκευής στο Δημαρχείο Καλαμπάκας και ποιες μελέτες πληρώθηκαν.

Ο κος Σινάνης δήλωσε άγνοια στο θέμα εργασίας εργαζομένων μετά το ωράριο, ενώ η κα Χαρτοπούλου ζήτησε από τον κο Σακελλαρίου περισσότερες διευκρινήσεις  για να λάβει απάντηση που περιείχε αιχμές κατά των συγκεκριμένων εργαζομένων .

Ο Δήμαρχος διευκρίνισε ακόμη σε ερώτηση του κου Σακελλαρίου ότι έχουν πληρωθεί δύο μελέτες και συγκεκριμένα το πάρκο της Καλαμπάκας και το Ξενία και δήλωσε περήφανος  αν το πρώτο έργο πραγματοποιηθεί. Όσο για το Ξενία δεσμεύτηκε να ενημερώσει το Σώμα στο ερχόμενο Συμβούλιο , όπως και για το κόστος ανακατασκευής του Δημαρχείου.

Ενημέρωσε για το έργο της Αίθουσας  του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας πως είναι έτοιμη και το μόνο που απομένει είναι τα βαψίματα. Σε ένα μήνα θα φτάσει στην Καλαμπάκα Σάρωθρο που θα καθαρίζει την Καλαμπάκα , αξίας 170 χιλιάδων ευρώ.

Η μελέτη για το Μαυρέλι ( ύδρευση ) είναι έτοιμη , ενώ δεσμεύτηκε ότι η Γέφυρα της Διάβας θα αποκατασταθεί πριν τα πρωτοβρόχια , ρίχνοντας μομφή στο πρόσωπο του κου Σακελλαρίου ότι δεν επιθυμεί την αποκατάσταση της Γέφυρας!!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • 16 ΓΕΝΑΡΗ

    Ονόματα και υπηρεσία δεν ακούσαμε. Ποσά για μελέτες δεν ακούσαμε. Για το συρτάρι δεν ακούσαμε. Για τα λύματα δεν ακούσαμε .Για την δωρεά παρακούσαμε………..

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.