Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας – Ψήφισμα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις – Όλα όσα συζητήθηκαν

29 Ιανουαρίου, 2016 21:57 Επιμέλεια: /

_DSC8711_DCE

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας . Όπως παρακολουθήσατε ζωντανά και αποκλειστικά από την webTV του Stagonnews το θέμα που μονοπώλησε τη συνεδρίαση ήταν η γέφυρα της Διάβας. Ωστόσο υπήρξαν και άλλα θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά:

Πρόταση Ζιάκα για τουρισμό

Ο κ. Ζιάκας πρότεινε να συνεδριάσει το Δ.Σ με μοναδικό θέμα την τουριστική ανάπτυξη και προβολή ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων τουριστικών φορέων με σκοπό να καθοριστούν οι άξονες της   τουριστικής πολιτικής σε επίπεδο δήμου κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτό .

Ψήφισμα  για τις  αγροτικές κινητοποιήσεις

Επί του θέματος το δημοτικό συμβούλιο  ενέκρινε ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών καλώντας την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις πολιτικές επί των αιτημάτων που θέτουν οι αγρότες . 

 

Στα  άλλα θέματα

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο  ενέκρινε ομόφωνα  την πρόταση  εξειδίκευσης της  ΣΑΤΑ ενώ  κατά πλειοψηφία ενέκρινε  την μεταφορά στο Δήμο των αρμοδιοτήτων των δομών: 1)της  ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ α) Βρεφονηπιακός Σταθμός «Αγιος Βησσαρίων Καλαμπάκας» β) Παιδικός Σταθμός Χρυσομηλιάς , 2) του  Ο.Π.Ε.Τ.Α.Κ. α) 1ος Βρεφονηπιακής Σταθμός Καλαμπάκας. β) 3ος  Παιδικός Σταθμός Καλαμπάκας γ) Παιδικός Σταθμός Βασιλικής . Επίσης κατά πλειοψηφία  ενέκρινε  την τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.