Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας – Ψήφισμα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις – Όλα όσα συζητήθηκαν

admin
admin
29 Ιανουαρίου 2016, 21:57

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας . Όπως παρακολουθήσατε ζωντανά και αποκλειστικά από την webTV του Stagonnews το θέμα που μονοπώλησε τη συνεδρίαση ήταν η γέφυρα της Διάβας. Ωστόσο υπήρξαν και άλλα θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά:

Πρόταση Ζιάκα για τουρισμό

Ο κ. Ζιάκας πρότεινε να συνεδριάσει το Δ.Σ με μοναδικό θέμα την τουριστική ανάπτυξη και προβολή ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων τουριστικών φορέων με σκοπό να καθοριστούν οι άξονες της   τουριστικής πολιτικής σε επίπεδο δήμου κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτό .

Ψήφισμα  για τις  αγροτικές κινητοποιήσεις

Επί του θέματος το δημοτικό συμβούλιο  ενέκρινε ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών καλώντας την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις πολιτικές επί των αιτημάτων που θέτουν οι αγρότες . 

 

Στα  άλλα θέματα

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο  ενέκρινε ομόφωνα  την πρόταση  εξειδίκευσης της  ΣΑΤΑ ενώ  κατά πλειοψηφία ενέκρινε  την μεταφορά στο Δήμο των αρμοδιοτήτων των δομών: 1)της  ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ α) Βρεφονηπιακός Σταθμός «Αγιος Βησσαρίων Καλαμπάκας» β) Παιδικός Σταθμός Χρυσομηλιάς , 2) του  Ο.Π.Ε.Τ.Α.Κ. α) 1ος Βρεφονηπιακής Σταθμός Καλαμπάκας. β) 3ος  Παιδικός Σταθμός Καλαμπάκας γ) Παιδικός Σταθμός Βασιλικής . Επίσης κατά πλειοψηφία  ενέκρινε  την τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .