Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας – Ομόφωνα ο ισολογισμός – απολογισμός 2014

19 Απριλίου, 2016 20:14 Επιμέλεια: /

_DSC9017

Στην έναρξη της πρώτης συνεδρίας που αφορούσε τον οικονομικό απολογισμό  χρήσης 2014 συνεδρίας ο πρόεδρος του σώματος  Πολυζώης Χαλατσάκης  ανλέγνωσε επιστολή   του μέχρι τώρα  δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας  κ. Αντώνη Τούλα  ο οποίος  ανακοίνωσε  και  επίσημα  της ανεξαρτητοποίησή του  και την άρση   παροχής εμπιστοσύνης στην πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής .

Ακολούθησε η εισήγηση του ορκωτού λογιστή ο οποίος έλαβε εντολή από το Δ.Σ να διεξαγάγει  έλεγχο στην οικονομική διαχείριση του Δήμου  οικονομικού έτους 2014 ο οποίος εκτός των άλλων υπογράμμισε ξανά  το  γνωστό πρόβλημα (έλλειμμα) στον πρώην Δήμο Χασίων και στον πρώην δήμο Καστανιάς αντίστοιχα .

Η εισήγηση εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.