Δημοτικό Σχολείο Καστρακίου – Ευχαριστήριο

4 Οκτωβρίου, 2016 12:24 Επιμέλεια: /

kastraki dimotiko sxoleio

Ο Σύλλογος γονέων και η επιτροπή αγώνα για την μη υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Καστρακίου εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους στην Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας κα Αναστασοπούλου Ελένη, στο Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων κ. Μπουλούμπαση Χρήστο αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον παράγοντα μεσολάβησε και λειτούργησε ώστε παρά την οργανική υποβάθμιση του σχολείου από 4/θέσιο σε 3/θέσιο να λειτουργήσει εφέτος υποδειγματικά ως 4/θέσιο ολοήμερο.

Ελπίζουμε η θετική αντιμετώπιση του σχολείου μας να είναι διαχρονική από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και να ικανοποιεί το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Καστρακίου για αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη παροχή παιδείας στα παιδιά του Καστρακίου στο χωριό τους.

 Για το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

  Ο Πρόεδρος  του Συλλόγου

 Πατουλιώτης Αχιλλέας

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.