Δήμος Καλαμπάκας – Αιτήσεις Υπαγωγής στο επιχειρησιακό πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής

13 Ιουλίου, 2015 11:57 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Προς τους δυνητικά ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος <<ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑΙFEAD) >>.
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης με το διακριτικό τίτλο <<ΣΤΗΡΙ-ΖΩ>>, καλεί τους ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ που κατοικούν στα όρια του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, να υποβάλλουν Αιτήσεις Υπαγωγής στο επιχειρησιακό πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής.
Προθεσμία Αιτήσεων από 15-7-15 στις 5-8-2015.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα :2432350211 κ.Γκουτζηγιάννη Ελένη
2432350214 κ.Ψαρρή Γεωργία
Η υπεύθυνη Αντιδήμαρχος
ΛΙΛΑ ΜΠΑΝΤΕΚΑ-ΝΑΝΗ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.