Δήμος Καλαμπάκας – Εκδήλωση για την ανακύκλωση συσκευών

15 Μαΐου, 2015 10:40 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Στα πλαίσια  διενέργειας του ευρωπαϊκού προγράμματος Life Infocycle από την εταιρεία « Ανακύκλωση συσκευών Α.Ε. – Συλλογικό σύστημα διαχείρισης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού» ενημερώνουμε το ευρύ κοινό ότι θα πραγματοποιηθεί    εκδήλωση στην Πλατεία Δημ. Λιάπη (χώρος  διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς του Δήμου Καλαμπάκας &  χώρος στάθμευσης οχημάτων) του Δ. Καλαμπάκας, κατά την οποία θα υπάρχει ενημέρωση για τις συνέπειες και τους τρόπους αντιμετώπισης της μη περιβαλλοντικά ορθής διαχείρισης ΑΗΗΕ (Απόβλητα Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού εξοπλισμού).

Θα υπάρχει ειδικός εκθεσιακός χώρος σε ειδικά διαμορφωμένο trailer που θα αναπαριστά χώρο απορρύπανσης τηλεοράσεων σε μονάδα επεξεργασίας.

Οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα επί τόπου παράδοσης παλαιών ηλεκτρικών συσκευών τους,  καθώς θα τοποθετηθεί ειδικό container.

Επίσης θα διεξαχθεί σχετικός διαγωνισμός με κλήρωση δύο (2) ποδηλάτων από την ανωτέρω εταιρεία.

Η ανωτέρω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 23η Μαΐου, ημέρα Σάββατο και για τις ώρες από 10.00π.μ. έως και 16.00μ.μ.

Κατά τις ανωτέρω ώρες ο συγκεκριμένος χώρος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης  οχημάτων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ  Ν. ΣΙΝΑΝΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.