Μικρό προβάδισμα στο «όχι» δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

admin
admin
5 Ιουλίου 2015, 19:04

Προβάδισμα στο «όχι» δίνουν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τέσσερις δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, χωρίς πάντως να αποτελούν πρόβλεψη ή εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος.

Το «όχι» προηγείται με 51,5% έναντι 48,5% για το «ναι» στην προβολή εκλογικού αποτελέσματος (σύνολο απαντήσεων μείον λευκά και άκυρα) που δίνει η δημοσκόπηση της GPO για το Mega. Πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 ατόμων το Σάββατο και την Κυριακή.

Το «όχι» προηγείται με 49% έως 54%, έναντι 46% έως 51% για το «ναι» σε δημοσκόπηση της MRB για το Star.

Προβάδισμα του «όχι» με ποσοστό 49% έναντι 46% για το «ναι» δίνει η αντίστοιχη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον Antenna. Η εκτίμηση αποτελέσματος που δίνει «με κάθε επιφύλαξη» η εταιρεία είναι 52% για το «όχι» και 48% για το «ναι» (50-54% «όχι» και 46-50% «ναι»).

Στο ερώτημα τι νομίζετε ότι θα επικρατήσει, οι ερωτηθέντες είπαν το «όχι» με 51% και το «ναι» με 37%, ενώ το 12% δεν απάντησε/δεν γνώριζε.

Ποσοστό 49,5% έως 54,5% δίνει στο «όχι» δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha, ενώ το «ναι» κυμαίνεται από 45,5% έως 50,5%. Η εταιρεία εκτιμά ότι το προβάδισμα του «όχι» είναι σαφές με μεσοσταθμική εκτίμηση 52% για το «όχι» και 48% για το «ναι».

Όλες οι έρευνες βασίστηκαν σε τηλεφωνικές συνεντεύξεις.

  • ΟΧΙάς

    Ψήφισα ΟΧΙ, για να πω απλά ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια και στη δικαιοσύνη, για να μπορώ να κοιτάζω τα παιδιά μου στα μάτια και να τους πω πως κάποτε και εγώ αντισταθήκα και δεν φοβηθήκα, από τις απειλές και τα τελεσίγραφα των τοκογλύφων των ΜΜΕ και των πολιτικάντηδων.
    Είχα υποχρέωση να ψηφίσω ΟΧΙ για τιμήσω έστω και αργά αυτούς που αυτοκτόνησαν, τους άστεγους και όσους τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .