Δημοψήφισμα για τον καιρό !!!

30 Ιουνίου, 2015 12:38 Επιμέλεια: /

DSD_8726_DCE

Μέσα στο γενικότερο κλίμα των τελευταίων ημερών το stagonnews αποφάσισε να διοργανώσει δημοψήφισμα για την αλλαγή του καιρού!!

Την ερχόμενη Κυριακή όλοι οι αναγνώστες θα μπορούν να ψηφίσουν αν επιθυμούν να έρθει το καλοκαίρι με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Η γραμμή του stagonnews είναι να ψηφίσετε όλοι ΝΑΙ για να μπορέσουμε μετά να διαπραγματευτούμε με τον ΘΕΟ καλύτερες συνθήκες για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Φυσικά όπως καταλάβετε όλα αυτά είναι χιουμοριστικά για να σπάσουμε λίγο το πάγο από τις σοβαρές εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας με τον καιρό να έχει εναρμονιστεί πλήρως σε αυτές κρατώντας μακριά ως τώρα το καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.