Δημοπρατήθηκε σήμερα το έργο της οδοποιίας Καστρακίου- Περιχαρής ο Πρόεδρος για την έναρξη των εργασιών

16 Ιουνίου, 2015 18:27 Επιμέλεια: /

kastraki sinanis+ periklis _DCE

Η Τ.Κ. Καστρακίου του Δήμου Καλαμπάκας έχει ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο αγροτικών δρόμων που οδηγούν στα αγροκτήματα, αλλά

και σε κτηνοτροφικές μονάδες. Ο Δήμος Καλαμπάκας θα προβεί στην ασφαλτόστρωση πέντε τμημάτων αγροτικών δρόμων της Τ.Κ. Καστρακίου, συνολικού μήκους 5.084 μ. περίπου, όπως αυτά σημειώνονται στην γενική οριζοντιογραφία της μελέτης.

Το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη 2007 – 2013 πριν από λίγους μήνες.

Σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε η Δημοπράτηση του έργου  όπου συμμετείχαν 7 Εταιρείες ( 5 από Τρίκαλα και 2 από την Κατερίνη).

Τελικά το έργο ανέλαβε η Εταιρία Μάνζτιος Α.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 52.12%.

Ο αρχικός προϋπολογισμός είναι 446.500 ευρώ και χρόνο παράδοσης 4 μήνες.

Παρών στην δημοπράτηση ήταν και ο πρόεδρος Καστρακίου κος Περικλής Γιάννης ο οποίος δήλωσε περιχαρής για την κατασκευή του έργου , στέλνοντας τις ευχαριστίες στον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια ( πήγε 2 φορές στην Αθήνα ) για την ένταξή του.

Λίγα λόγια για το έργο

·      Το πρώτο τμήμα μήκους 477 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Γωνιά Καστρακίου», με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και πέρας τον στάβλο του Απόστολου Γεωργέ.

·      Το δεύτερο τμήμα μήκους 942 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Λεύκες» με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και καταλήγει στο στάβλο του Γεωργίου Ζαρακότα.

·      Το τρίτο τμήμα μήκους 920 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Μαγκλάρας» με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και καταλήγει στη διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής.

·      Το τέταρτο τμήμα μήκους 1.187 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Αμπέλια» με αφετηρία τη θέση «Ντραϊνα» και πέρας τη θέση «Ροξιόρι».

·      Το πέμπτο τμήμα μήκους 1.558 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Παντοκράτωρ» με αφετηρία την οδό Καστρακίου-Μετεώρων και πέρας τη θέση «Ησυχαστήριο Βαρλαάμ».

 Προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες:

·      Εκσκαφές και επιχώσεις, όπως ορίζονται από τις διατομές που συνοδεύουν τη μελέτη.

·      Κατασκευή επιχωμάτων με αμμοχάλικα πάχους 20 εκ.

·      Κατασκευή βάσης με θραυστό υλικό λατομείου 3Α, πάχους 10 εκ. (ΠΤΠ Ο-155).

·      Ασφαλτική προεπάλειψη.

·      Στρώση κυκλοφορίας εξ ασφαλτικού σκυροδέματος, πάχους συμπυκνωμένου 5 εκ. (Π.Τ.Π. Α265).

Σε όλους τους προαναφερόμενους δρόμους η διατομή της ασφάλτου είναι 4 μ.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.