Δημήτρης Σακελλαρίου : Πολιτικά Ομόθρησκοι της Δημοτικής Αρχής βολεύονται στον Βιολογικό

6 Ιουνίου, 2016 11:23 Επιμέλεια: /

sakellarioy radio stagon

<< Υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι στον Σταθμό Βιολογικού Σταθμού Καλαμπάκας , που βρίσκονται εκεί ( σε λαγούμια!! ) για να μην φαίνονται …>> , λόγια του πρώην Δημάρχου Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου.

Ο κος Σακελλαρίου μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Σταγών άφησε να εννοηθεί ότι πολλοί εξ’  αυτών των εργαζομένων δεν έχουν πλήρες αντικείμενο εργασίας και βρίσκονται εκεί για να μην προκαλούν.

Αναφέρθηκε ακόμη στο Αντάμωμα Χασίων και τάχθηκε υπέρ της στήριξης του θεσμού αλλά και την συνέχιση στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Παραδοσιακού Φαγητού.

Είπε ότι πολλά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο , έχουν σταματήσει ή συνεχίζονται μετ’  εμποδίων αφού δεν υπάρχουν χρήματα στους λογαριασμούς αυτών. Αποτέλεσμα να είναι ημιτελή και με την πάροδο του χρόνου να καταστρέφονται.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    «Οι πολιτικοί πρέπει να φοβούνται τον ψόγο περισσότερο από τον νόμο : Ψόγον μάλλον οι πολιτευόμενοι δεδοίκασιν ή τον νόμον.» (Πλούταρχος)
    Όλα αυτά όμως είναι ενοχλητικές λεπτομέρειες.
    Ευλογείτε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.