Δημήτρης Σακελλαρίου – Η Δημοτική Αρχή τα πρώτα δύο χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα – Σπαταλάει χρήματα σε ειδικούς συνεργάτες και ενοίκια – Ψεύτης ο κ. Σινάνης

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
27 Ιουλίου 2016, 11:00

Συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας και νυν Δημοτικό Σύμβουλος(επικεφαλής της αντιπολίτευσης) κ. Δημήτρης Σακελλαρίου.

Ο κ. Σακελλαρίου κατηγόρησε το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη και όλη τη Δημοτική Αρχή πως στα πρώτα δύο χρόνια  δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως. Ελπίζω από δω και πέρα να γίνει κάτι καθώς με ενδιαφέρει το καλό των Δημοτών είπε χαρακτηριστικά .

Επίσης κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για σπατάλη χρημάτων σε ειδικούς συνεργάτες, σε ενοίκια για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου και σε πάρκινγκ τα οποία όπως αποδείχτηκε δεν βοήθησαν στην λύση του κυκλοφοριακού.

Εγώ έχασα τις εκλογές για το κυκλοφοριακό είπε και τώρα στη Καλαμπάκα πληρώνουμε ενοίκια για πάρκινγκ και το κυκλοφοριακό δεν λύθηκε.

Όσον αφορά τα ερωτήματα που είχε καταθέσει προς τη Δημοτική Αρχή, δεν έχει πάρει απαντήσεις μέχρι σήμερα και τόνισε πως δεν μπορεί να περιμένει για πολύ καιρό ακόμα ελπίζοντας πως πολύ σύντομα ο Δήμαρχος κ. Σινάνης θα κρατήσει την υπόσχεσή του και θα του δώσει τις απαντήσεις που ζήτησε. (Δείτε εδώ τα ερωτήματα).

Τέλος για τις κατηγορίες που δέχτηκε από τον Δήμαρχο ότι προσπαθεί να καθυστερήσει  την ανακατασκευή της γέφυρας της Διάβας , υπογράμμισε ότι όποιος έχει αποδείξεις ας της βγάλει στο φως, ενώ χαρακτήρισε ψεύτη το Δήμαρχο κ. Σινάνη.

Για τον αν θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρει και ότι αποφάσεις θα πάρει θα τις πάρει μαζί με την Δημοτική του ομάδα.

 

 • ΟΧΙάς

  Πόσοι είναι οι ειδικοί συνεργάτες πόσο κοστίζουν;
  Πόσο κοστίζουν οι χώροι στάθμευσης; και πιο το νόημα την στιγμή που στην Τρικάλων, Βλαχάβας και Κονδύλη γίνετε μπάχαλο.
  Πόσα χρήματα έχασε η ΔΕΥΑΚ με την έκπτωση 50%; Αυτοί που τα ακούμπησαν κανονικά στην ΔΕΥΑΚ τους περίσσευαν; Γιατί λοιπόν να είμαστε συνεπείς προς τον δήμο και να πληρώνουμε ακριβότερα.
  Οι εγκαταστάσεις στην Βασιλική που θα ήταν πνοή για το χωριό, διέξοδος για τους Καλαμπακιώτες και όχι μόνο ρημάζουν, και ο δήμαρχος είναι έτοιμος να σπαταλήσει 700.000 για πάρκο το οποίο μετά την κατασκευή του θα έχει χειρότερη τύχη από την πλατεία Δημουλά .

 • The Reaper

  Χριστέ μου, έρχεται η Δευτέρα Παρουσία στην Καλαμπάκα

  • XXL

   Θέρισες τις κάγγες Ναιναί μου και άρχισες να βλέπεις οράματα τόσο καλά πέρασες.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .