Δημήτρης Παπαστεργίου : Ο καθένας συμπεριφέρεται βάση της μόρφωσης και της παιδείας που κατέχει

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
16 Σεπτεμβρίου 2016, 11:59

<< …Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και δεν είναι θέμα αν ακούστηκαν ή όχι οι χαρακτηρισμοί που δημοσιεύτηκαν…. Ο καθένας μας κρίνεται και συμπεριφέρεται ανάλογα με την παιδία του , την μόρφωσή του και την εσωτερική του ισορροπία που έχει ή δεν έχει … Δεν θα σταθώ σ’ αυτό ….αυτό που με προβληματίζει είναι οι σχέσεις των βαθμών Αυτοδιοίκησης και τα προβλήματα που ανακύπτουν. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι δύο βαθμοί είναι στο ίδιο επίπεδο . Οι Δήμοι δεν είναι ούτε πιο πάνω , ούτε πιο κάτω από τις Περιφέρειες , έχουμε τον ίδιο βαθμό βαρύτητας και έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Συνεπώς θεωρώ ατυχείς εκφράσεις που ακούστηκαν όπως ,¨δεν θα σου ξαναδώσω λεφτά ¨ ή ¨ δεν θα κάνεις τίποτα¨. Αυτά έχουν προβληματίσει και εμένα και τους συναδέλφους Δημάρχους και την ΚΕΔΕ η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει μια ειλικρινή κουβέντα με τις Περιφέρειες και το Υπουργείο Εσωτερικών για το πώς περπατάμε. Γιατί ο Κόσμος βλέπει όλα αυτά και δυσφορεί. Το θέμα είναι να είμαστε χρήσιμοι στους Πολίτες και όχι ποιο διαφεντεύει και ελέγχει ποιόν…. >>.

Ήταν τα λόγια του Δημάρχου Τρικκαίων κου Δημήτρη Παπαστεργίου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αναφέρονται περί θερμού επεισοδίου που είχε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κώστα Αγοραστό.

Τα λεγόμενα του κου Παπαστεργίου στο Ράδιο Σταγών επιβεβαιώνουν κατ’  αρχάς το επεισόδιο και κατά δεύτερο ότι οι σχέσεις των δύο υψηλών Τοπικών Παραγόντων δεν είναι και στα καλύτερα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .