Δημήτρης Παπαστεργίου : Ο καθένας συμπεριφέρεται βάση της μόρφωσης και της παιδείας που κατέχει

16 Σεπτεμβρίου, 2016 11:59 Επιμέλεια: /

agorastospapastergioy

<< …Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και δεν είναι θέμα αν ακούστηκαν ή όχι οι χαρακτηρισμοί που δημοσιεύτηκαν…. Ο καθένας μας κρίνεται και συμπεριφέρεται ανάλογα με την παιδία του , την μόρφωσή του και την εσωτερική του ισορροπία που έχει ή δεν έχει … Δεν θα σταθώ σ’ αυτό ….αυτό που με προβληματίζει είναι οι σχέσεις των βαθμών Αυτοδιοίκησης και τα προβλήματα που ανακύπτουν. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι δύο βαθμοί είναι στο ίδιο επίπεδο . Οι Δήμοι δεν είναι ούτε πιο πάνω , ούτε πιο κάτω από τις Περιφέρειες , έχουμε τον ίδιο βαθμό βαρύτητας και έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Συνεπώς θεωρώ ατυχείς εκφράσεις που ακούστηκαν όπως ,¨δεν θα σου ξαναδώσω λεφτά ¨ ή ¨ δεν θα κάνεις τίποτα¨. Αυτά έχουν προβληματίσει και εμένα και τους συναδέλφους Δημάρχους και την ΚΕΔΕ η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει μια ειλικρινή κουβέντα με τις Περιφέρειες και το Υπουργείο Εσωτερικών για το πώς περπατάμε. Γιατί ο Κόσμος βλέπει όλα αυτά και δυσφορεί. Το θέμα είναι να είμαστε χρήσιμοι στους Πολίτες και όχι ποιο διαφεντεύει και ελέγχει ποιόν…. >>.

Ήταν τα λόγια του Δημάρχου Τρικκαίων κου Δημήτρη Παπαστεργίου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αναφέρονται περί θερμού επεισοδίου που είχε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κώστα Αγοραστό.

Τα λεγόμενα του κου Παπαστεργίου στο Ράδιο Σταγών επιβεβαιώνουν κατ’  αρχάς το επεισόδιο και κατά δεύτερο ότι οι σχέσεις των δύο υψηλών Τοπικών Παραγόντων δεν είναι και στα καλύτερα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.