Δημήτρης Λύπας: Δεν πρέπει να ανεβαίνει κανείς οργανωμένα(τουρ) στα Μετέωρα – Οι απαγορεύσεις αυτή την περίοδο είναι σαφέστατες

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
17 Μαρτίου 2020, 10:31

Τις καταγγελίες ότι συνεχίζονται τα οργανωμένα τουρ τουριστών στα Μετέωρα, σχολίασε το πρωί της Τρίτης στο ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Λύπας.

Ο κ. Λύπας τόνισε πως γνωρίζει το θέμα, λέγοντας πως δεν πρέπει αυτή την περίοδο να ανεβαίνουν οργανωμένα γκρουπ στα Μετέωρα.

Οι απαγορεύσεις του κράτους είναι σαφέστατες για όλους και πρέπει είπε, πάνω από όλα να σκεφτόμαστε την Δημόσια υγεία και μετά όλα τα άλλα.

Το θέμα το γνωρίζει ο Δήμαρχος ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με την αστυνομία είπε, η οποία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Τόνισε πως καταλαβαίνει ότι κάποιοι είχαν κάνει από καιρό κρατήσεις, αλλά δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν έρθουν κάποια άλλη φορά, επισημαίνοντας πως η κατάσταση είναι επείγουσα και δεν πρέπει να το ριψοκινδυνέψουμε.

Με τα λεγόμενα του αντιδημάρχου συμφώνησε και ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Φαμίσης ο οποίος ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .