Δημήτρης Μπουφίδης – Περί …… Ευπρέπειας

admin
admin
22 Ιουνίου 2015, 12:16

Κύριοι της νεας διοίκησης, καταρχάς θελω να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας να βγείτε μπροστά και να αναλάβετε τα ηνία του Α .Σ ΜΕΤΕΩΡΑ σε μια εποχή δύσκολη για το τόπο μας και να ευχηθώ καλη επιτυχία και καλή δύναμη στο εγχείρημα σας. Η θέση του Α .Σ ΜΕΤΕΩΡΑ είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες και οχι στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ξεκινήσατε όμως, τη θητεία σας δείχνοντας δείγματα ασέβειας προς ολους τους προπονητές που στελέχωναν τα τμήματα υποδομής ολα αυτα τα χρόνια.Διαβάζοντας ολες τις διαροές σας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περι αφρόκρεμας προπονητών που θα φέρουν νέο αίμα στα τμήματα υποδομής, οφείλατε αν μη τι άλλο να ενημερώσετε πρώτα τους προπονητές που ήταν στην ομάδα και μετέπειτα να ανακοινώσετε την αφρόκρεμα σας.Δεν θα ηταν σωστό για λογούς ευγενείας και αξιοπρέπειας να βνάλετε μια ανακοίνωση και να τους ευχαριστήσετε, οχι μονο εκείνους που στελέχωναν τα τμήματα υποδομής αλλα και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας;
Τι χωριάτικη νοοτροπία και συμπεριφορά είναι αυτη;
Μιας και μίλησα για αφρόκρεμα προπονητών να υπενθυμίσω μονο οτι η αφρόκρεμα προπονητών ηταν εκείνη που τη περασμενη χρονιά έβριζε τον ιστορικο σύλλογο του Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ στα ραδιόφωνα και η αφρόκρεμα προπονητών ήταν εκείνη που μεσα στο γήπεδο της ομάδας προσπαθούσε να πείσει παίκτες να μετακομίσουν σε άλλη ακαδημία.Για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί λινο πολυ όλοι γνωριζόμαστε σε αυτο το τόπο.
Επι προσωπικού δε θέλω να μιλήσω για τη πορεία μου στο σύλλογο,θα αφήσω τους συνάδελφους προπονητές των άλλων ακαδημιών να κρίνουν το έργο μου.
Επειδή μερικοί κακοπροαίρετοι καφενιακοί τύποι θα πουν οτι ο γραφών άνηκε στο δυναμικό του Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ λόνω συγγενικού του προσώπου θέλω απλά να τους πω οτι δυστυχώς για εκείνους όπως και εγω αλλα και τα άλλα παιδιά που στελεχώναμε τις ακαδημίες είμαστε πτυχιούχοι Γυμναστικής ακαδημίας και οχι εμπειρικοί προπονητές.
Θέλω να ευχαριστήσω το Τασο Γιαννακόπουλο για τη συνεργασία που είχαμε, ο οποίος ξέρει τι εχω κάνει νια την ομάδα που αγαπώ.Επίσης θελω να ευχαριστήσω απο καρδίας ολα τα παίδια των ακαδημιών και κυρίως τα παίδια που ειχα στο τμήμα μου για την άριστη συνεργασία.Θα τα θυμαμαι παντα.
Η προηγούμενη διοιήκηση αν και είχε μεγάλη αγάπη για οτι εκανε δυστυχώς φάνηκε λίγη.
Επειδή την αχαριστία στους ανθρώπους δεν την αντέχω.Άγγελ είσαι η ψυχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ ενας πραγματικός επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης.Σ’ευχαριστώ φίλε.
Σκύλε,Γκοβ,Μανο,Στελλάρα,Σκρέκα,Σάκη,Φίλιπε,Γουργου,Θάνο και Γιώργο να στε πάντα καλα παιδιά.
YΓ:coach Βάκου σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες και με τίμησες με τη φιλία σου
ΥΓ2:Χριστάρα(Αυγέρος) καλη αρχή φίλε και καλο κουράγιο, εσυ ναι είσαι η αφρόκρεμα.
Οσο και αν μερικοί ξερόλες ξυνίσουν, η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ όσο έχει όλες αυτές τις αρρώστειες και τις παθογενειες του παρελθοντος καθώς και τις διαμαχες που συμβαίνουν μεταξύ των ομάδων του ίδιου Δήμου το ποδόσφαιρο στη πόλη μας δεν θα παει ποτε μπροστά. Είναι απαραδεκτο να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί τοσο μίσος. Για το καλο της πόλης πρέπει να κάτσουν κατω ολοι οι αρμοδιοι φορείς και να συγκροτήσουν μια ομάδα για να παει μπροστά το ποδόσφαιρο της πόλης μας. Αν όλα αυτα τα λεφτά που έδιναν οι προέδροι των διάφορων ομάδων της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπακας,συγκριτικά περισσότερα απο αυτα της ομαδας των Μετεωρων, καθε χρόνο πήγαιναν κυρίως σε μια όμαδα φανταστείτε τι καλό θα γινότανε στη πόλη μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ
Πτυχιούχος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
& ΤΕΦΑΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .